Om Radonbrønnen

2ca396a691a9aeef6bfe4b79f4fee52f_0_0

Jeg ønsker å bli kontaktet
Om Radonbrønnen

Radonbrønnen er en bedrift som ble opprettet i 2011. Vi har i fellesskap med vår norske produsent, designet og utviklet en radonbrønn med lokk for oppstikk. Produktene viser seg å være de beste på markedet når det gjelder utforming og brukervennlighet. Brønnene er av god kvalitet, og utformet på en slik måte at de er plassbesparende ved transport og lagerkapasitet, selv i store kvanta.

Vi har siden oppstart etablert en fast kundestokk av større og mindre firmaer og entreprenører, som er veldig fornøyde med produktene våre. Tilbakemeldingene vi får er ensartet positive; at brønnene har god utforming og brukervennlighet, er plassbesparende, og at vi er gunstige på pris da vi er en direkte leverandør av produktene.

Kontakt oss

Har du spørsmål knyttet til radonbrønnen eller radonlokket vårt? Ta gjerne kontakt med oss på e-post eller telefon for en trivelig og uforpliktende prat.

Hvorfor oss?

Hos oss får du:
  • Best pris
  • Kjapt levert
  • Rett fra lager, uten mellomledd

Hvorfor radonsikring?

Tek 10- §13.5

Det er et krav fra myndighetene av 1. juli 2010 at alle nye bygg beregnet for varig opphold skal ha radonsikring. Det skal monteres radonbrønn eller tilsvarende tiltak i tillegg til selve radonmembranen.